Att klä sig till kraft

Om jag klär och trivs bättre i svart än i grått, varför ska jag då ens ha grå kläder i min garderob? Av vilken anledning skulle jag välja att klä mig i något annat än det som ger mig mest energi och glädje?

Varför? Egentligen.

Läste någonstans att Barack Obama, när han var president, hade en noga utvald kostym i flera upplagor. Inte bara sparade han tid och energi varje morgon då han slapp välja. Han var också varje dag klädd som sitt bästa jag.

Jag kommer också att tänka på arkitekten Gert Wingårdh när han visade upp sin garderob i TV.  Den är fylld med likadana svarta t-shirts. För det är hans kraftplagg. Så varför skulle han sätta på sig något annat?

Vi kvinnor vill nog överlag ha mer variation, men hur skulle det vara om vi ändå satsade medvetet och helhjärtat på de färger, former och material som verkligen får oss att lyfta?

DSC_0227

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s